SphynxRazorWinnie Harlow odgovorila je na pretpostavku jednog tabloida da je bila našminkana i da je bila zlatna

Život modela može izgledati prilično glamurozno i ​​šik izvana gledajući iznutra, i dok se neki u industriji mogu složiti, istina je da biti u očima javnosti ima svoje jedinstvene nedostatke. Jedan od najočitijih je suočavanje s tabloidima koji šire lažne priče. No, srećom, neke su slavne osobe uvijek spremne suočiti se s tim glasinama. U četvrtak, 26. srpnja god. Winnie Harlow uzvratila je onima koji pretpostavljaju da je našminkana na dan vani, pa kako bi bilo da je sada pustimo da živi, ​​OK?

U priči koju je objavioMailOnline,pisalo je da je zvijezda ' paletom šminke istaknula svoju prirodnu ljepotu koja je uključivala jednostavno smoky eye i gole usne' na fotografiji njezine izlaska iz teretane, koja možete pronaći ovdje .

Na tipičan Harlow način, manekenka se oglasila na Twitteru kako bi ispravila rekord, no činilo se da je nisu previše uznemirile lažne, ali laskave tvrdnje. 'HAHA! Kad tabloidi pretpostave da si našminkana kad nisi', tvitala je. 'Shvatit ću to kao kompliment.' Sada, da budemo pošteni, ako stvarnočinipogledajte fotografiju, ne čini se da je Harlow uopće našminkana. Dakle, dok je pretpostavka golih usana razumljiva, smoky eyečiničini se kao mali doseg. Ali jedna stvar koju ne možete poreći je da je prvaSljedeći američki top modelzvijezda ima prekrasnu, blistavu kožu.

Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment/Getty Images
Pa koja je njezina tajna? Pa, kako je rekao 24-godišnjakOnajoš u srpnju 2017. da je ona 'strogi' kada je u pitanju njega kože, njezin nevjerojatan ten ne čudi. Iako nije podijelila cijelu svoju rutinu, otkrila je neke od svojih omiljenih proizvoda. 'Koristim Avene losion za lice i vodene magle', rekla je. 'I perem lice s crni sapun od Shea Radiance (10 dolara, shearadiance.com ), doslovce ne koristim nikakav drugi sapun... Nakon što se umijem, kao tonik koristim ulje čajevca pomiješano s vodom.'

Što se tiče zatvaranja glasina, ovo definitivno nije prvi put da Harlow mora ispraviti situaciju - a njezina pobijanja nisu isključivo za tabloide. Nedavno je gola fotografija žene s vitiligom — a stanje kože Harlow također slučajno imaju — počelo je kružiti na Twitteru. Jedan korisnik je vidio sliku i odgovorio pitajući manekenku jesu li njene fotografije. Nekoliko sati kasnije, domorodac iz Toronta stavio je na kraj teoriju te osobe odgovarajućim: 'Dakle, svi ljudi s Vitiligo izgleda isto da? Prilično siguran da bi ovo bio rasizam da su u pitanju 2 Azijata, 2 crna ili 2 bijelca. Definitivno imam fotografije u kupaćim kostimima i moja koža nimalo ne liči na njezinu, (koliko je lijepa i njezina koža.)'


Sve divlje glasine na stranu, čini se da se manekenka ne brine previše o tome što bi neki možda htjeli izbaciti, dok ju je proslavila rođendan (koji je danas, 27. srpnja) u Miamiju u četvrtak, 26. srpnja, ubrzo nakon što je proslavila njezinu posljednju OnaNaslovnica Turske. Dakle, govorite što hoćete o Harlow, ali bez obzira na to, ona je očito samo usredotočena na to da živi svoj najbolji život.