SphynxRazorUsuđujem se da ne padneš u nesvijest dok gledaš kako Noah Centineo opisuje svoj prvi poljubac

Sjećam se svog prvog poljupca. Bila je to moja prva godina srednje škole na plesnom podiju zabave s temom 'Tropic Thunder' (klasično, znam). Sjajna vremena. Pa, što je u potpunoj suprotnosti s mojim ~sparnim~ i nimalo romantičnim prvim poljupcem Prvi poljubac Noe Centinea . Njegov je bio divan, nevin i savršeno sladak.

U nedavnom intervjuu za BuzzFeed, Centineo je daoSvim dječacima koje sam prije voljelaobožavaju deete o svom prvom zaključavanju usana. 'Zove se Mackenzie, a ja sam rekao: 'Hej, želiš li sa mnom pogledati film?' A ona je bila kao: 'Da, OK! Mogu li dovesti prijatelja?' A ja sam rekao: 'Da, naravno, povest ću prijatelja', prisjetio se. 'Gledali smo film i sjećam se da sam bio toliko nervozan, samo da dotaknem njezin pink kako sjedi pored nje u kinu... Bilo je zastrašujuće! Otpratio sam je natrag do hotelske sobe, a ispred vrata sam je pogledao i[smijeh]Rekao sam, 'Poljubac za laku noć?' A ona me pogledala i rekla: 'Mhm!' Dakle, dao sam joj mali poljubac za laku noć. Bio je to najljepši kurac, a ona je ušla unutra... Kad su se ta vrata zatvorila, samo sam rekao: 'FAAHHHDJSHKJSA! Onda sam se vratio u svoju sobu sav vrtoglav i to je bio moj prvi poljubac.'

Charley Gallay/Getty Images Entertainment/Getty Images

Bojao se dotaknuti joj pink? Podijelili su nevini poljubac ispred njezine hotelske sobe? Onrazveseliočim je zatvorila vrata? Ako ne padate u nesvijest, ovime izjavljujem da ste robot.


Preslatki intervju sami pogledajte ovdje:

Ako niste upoznati s Noahom Centineom, mogu li preporučiti da se njegova zvijezda prijavi Svim dječacima koje sam prije voljela ,novi Netflix rom-com adaptiran prema istoimenoj knjizi Jenny Han? Vjerojatno diže u zrak tvoje vijesti. narodljubavovaj tip . Puno.


Ako još niste gledali film, Centineo igra ulogu Petera Kavinksyja, koji ulazi u lažnu vezu s Larom Jean Song Covey (koju glumi Lana Condor). Covey ulazi u vezu jer pokušava odvratiti pozornost sestrinog dečka Josha Sandersona od pomisli da se zaljubila u njega. (Zabavna činjenica: Onaučinio,zapravo, nekoć je govorio simpatija.) Kavinsky također ne želi biti u lažnoj vezi jer želi učiniti svoju bivšu ljubomornom. Savršena win-win situacija. Kavinsky je zapravo dečko iz snova na internetu: vozi se cijelim gradom po Coveyin voljeni korejski jogurt, piše joj ljubavna pisma i stavlja ruku u njezin stražnji džep na najslađi način.

TBH, ako je Centineo i upola sladak kao lik kojeg glumi na ekranu, bit će živi anđeo.


Pogledajte cijelu seriju Gen Why i druge videozapise na Facebooku i aplikaciji Bustle na Apple TV-u, Rokuu i Amazon Fire TV-u.

Provjerite Stream 'Best of Elite Daily' u aplikaciji Bustle za još ovakvih priča!