SphynxRazorKako znati momka strijelca ozbiljno govori o vama 7 značajnih znakova

Kako znati da je momak Strijelca ozbiljan prema vama (7 znakova)

Pitate se kako vam je partner Strijelac zapravo osjećate svoju vezu?

Možda ste neko vrijeme bili u vezi s tim tipom i on ne pokazuje znakove da postaje ozbiljan?

Možda se sada pitate da li skriva svoje osjećaje ili vam troši vrijeme?

Ako je to slučaj, ovaj je članak upravo ono što vam treba. Otkriva 7 znakova kazivanja da se Strijelac zaljubljuje.
No, prije nego što naletimo na ove znakove, važno je da pažljivo pročitate ovu priču.

Tijekom svojih dvadesetih godina, zaglavljen sam u odnosima s muškarcima koji ne bi pokazali veliku naklonost prema meni.


Pokazalo se da je to zbog toga oni to nisu bili u meni

Toliko dugo sam bio viđen tek kao 'malo zabave' dečkima s kojima sam izlazio.


Srećom, uspio sam to preokrenuti - i sve je počelo kad sam saznao za snažan aspekt muške psihologije.

Ovaj prvobitni način razmišljanja naziva se 'Instinkt heroja' - i čini se da ga drži većina muškaraca.

Kad se aktivira, ovo aktivira nevjerojatne osjećaje osnaživanja i svrhe u čovjeku. Naravno, ima tendenciju razvijanja prilično intenzivnih osjećaja prema ženi koja ga može natjerati da se osjeća ovako.

Naučivši kako osloboditi ove emocije u muškarcu, moj je život iz života postao puno ispunjeniji kliknite da biste saznali više o tome kako se to dogodilo ).


Šteta što je tako malo žena svjesno ovog psihološkog okidača ...

Ako se trudite da vas muškarci zavežu u ljubavnoj vezi, dobro je naučiti kako funkcionira 'Herojev instinkt'.

Naravno, može se dogoditi da se vaš posebni Strijelac na putu da se zaljubi u vas. Ispod ćete naučiti znakove da je to slučaj.

Sadržaj

 • 1 Kako se čovjek Strijelac ponaša u ljubavi?
  • 1.1 1) Počinje da te želi još mnogo više pored njega
  • 1.2 2 Više se osjeća poput bliskog prijatelja
  • 1.3 3) Iskren je.
  • 1.4 4) On će biti podrška
  • 1.5 5) On je u vašem životu unatoč neuspjehu
  • 1.6 6) S vama kreće pustolovine
  • 1.7 7) Reći će vam da vas voli
 • 2 Možete li vezati svog Strijelca?

Kako se muškarac Strijelac ponaša u ljubavi?

1) Počinje da te želi još mnogo više pored njega

Muškarac Strijelac je idealan romantični partner na više načina, a sa znakom koji simbolizira vatru neustrašivi su, energični, dobri novac i naravno ta strastvena ličnost dio je odnosa s ženama u njihovim vezama. Ali u usporedbi s Ovnom i Lavom, čovjek Strijelac je malo drugačiji. Žene lako padaju za njega, no tek se nekoliko njih može 'raspuknuti' od toga da su tek povremeni koji se bave stvarnim stvarima, pogotovo kad je poznat po tome što je prilično lepršav i teško ga je ukrotiti! Obožava uzbuđenje potjere i popularan je, što mu daje prilično izbora, a ponekad i ega za dizanje!

Kad počne padati prema vama i bude ozbiljan, počet će dizati komplimente, možda će se usredotočiti na stvari udaljene od vašeg izgleda, ali vaše osobine ličnosti koje mu se sviđaju. On vam može pohvaliti vašu smiješnu prirodu ili kako nešto radite ili čak kako ste oko njegovih prijatelja i obitelji.
To nas dovodi do prvog znaka da je ozbiljno ozbiljan u vezi i zainteresiran je da bude s vama, da je jednostavno oko puno više. Muškarac Strijelac navikao je imati slobodu u odnosima koje odabere i općenito govoreći, želi dobiti ženu, ali ona mu mora pružiti njegov prostor. Ovaj znak mrzi svakodnevnicu i jednostavno ne možete kontrolirati Strijelca ili mu reći što da radi. Ako se on počinje baviti oko vas, prilagođavati se i praviti kompromise, to je pravi znak da ozbiljno misli na to da ova veza funkcionira.

2 Više se osjeća poput bliskog prijatelja

Svi se brinemo o tome da se nalazimo u zoni prijatelja, ali kad je riječ o muškarcima Strijelcu, ključno je znati da ovaj znak cijeni prijateljstva. Radije bi vam najprije bio prijatelj prije nego što postane romantičan s vama, pa čak i ako ste zajedno kao par ili se nepristojno vidimo, i dalje će se osjećati vrlo prijateljski prema vama. Ovo je dobar znak da sve napreduje kako treba.

Ovaj muškarac želi vas upoznati i htjet će se šaliti i smijati se s vama, pitati vas o knjigama i filmovima koje volite i razumjeti o čemu se radi. Možda bi predložio izlazak na pivo ili pizzu umjesto izmišljenog restorana ili se čini udobnim kod kuće, presvlačeći se i učeći više u igri s bazenom. Nisi samo jedan od njegovih momaka - on želi imati pravu vezu s tobom izvan izgleda.

Muškarac Strijelac potražit će osjećaj pripadnosti vama, a također će pokušati ograničiti sve brige ili strahove koje imaju. To znači da će se vaš Strijelac vjerojatno družiti s vama, pokušati se povezati s vama i željeti postati prijatelj kako bi znao cijelu sliku. Ako pravi ove poteze to je sjajan znak da on ozbiljno misli na vas.

3) Iskren je.

Ovaj znak cijeni iskrenost kao osobinu i to dolazi kada se zaljubljuje. On cijeni istinu i poštenje, ali to rezervira za one koji su mu najbliži. Strijelac je posebna vrsta znaka koja označava konj i strijelac - koja je baš kao što slika označava, ravna i spremna za pucanje s boka!

Ako ste ga počeli primjećivati ​​kako se otvara ili je iskren s vama, to je znak da vas ozbiljno smatra vrijednim za njegov život i vjerovatno stalnim zatezanjem.
On će biti iskren, a također i otvoreno i komunikativan o svojoj prošlosti, ako vas voli i ako je ozbiljan prema vama, pa pripazite na ove razgovore!

4) On će biti podrška

Strijelac će vam biti podrška posebno kada prolazite kroz teško razdoblje. On će željeti biti tu za vas, pomoći vam i umjesto da samo pozajmi uho poput raka, on će vas voditi kroz ono što se događa na praktičnoj razini. Možda nije rekao da se ozbiljno ponaša prema vama, ali ako vam pokušava pomoći u vašem svakodnevnom životu, ne morate brinuti.

Kad su u pitanju veće odluke u životu, on će tamo tražiti načine kako da pomogne možda novcem, emocionalnom podrškom ili nečim praktičnim. To bi moglo biti ako studirate, radite ili se borite sa kućnim životom. On će biti ona osoba koja je prva koju nazovete kada stvari krenu kako treba ili ne, što je idealno za bilo koju ženu. Pazite na znakove da želi biti uz vas i da trenutno pokazuje podršku u vašem životu.

5) On je u vašem životu unatoč neuspjehu

Možda ćete pomisliti da ste ga se uplašili kad bi nešto rekao ili učinio, ali čovjek Strijelac ima veliku osobinu u tome da oni i dalje budu u vašem životu, čak i ako postoje izazovi. Neće se pomaknuti naprijed i ionako se ozbiljno uključiti osim ako ne postoji prava vrsta ljubavi. Ako je još uvijek u vašem životu, ne sumnja u vas već kao ozbiljno posebno, ukratko - upucao je tu strelicu!

Budući da je predan u svoj znak, počet ćete vidjeti da izgleda da ništa ne možete učiniti da ovog čovjeka odvratite! On će biti odan i previdjet će neke svakodnevne drame kao samo 'dio veze'. Dok bi se u pijesku drugi znakovi mogli vidjeti kao prave crte, ovaj se znak može prilagoditi i primiti vas za one koji ste bez užeta.

Muškarci Strijelci vole sjajan odnos i žele uložiti u to. Učinit će sve što je u njegovoj moći da stvari budu ispravne kako biste bili sretni. Čak i ako još niste u vezi, možete biti sigurni da se on već priprema postaviti to veliko pitanje.

Strijelac će vam postati pravi prioritet u njihovom životu, tako da mogu postojati pokloni, kartice ili jednostavno korisna praktična podrška.

6) S vama kreće avanture

Muškarci Strijelci jednostavno vole avanturu u svom životu, a baš kao što i Kupid lupa okolo i konj iza znaka, i muškarci Strijelci žele se obilaziti i svijet. Ne zaboravite da ipak ovim znakom vlada Jupiter!

Možda već znate da je ovaj znak često u potrazi za širenjem svog uma i njihovog svijeta. S velikom osobnošću žele što više učiti i doživjeti. To znači da imaju kratko razdoblje pozornosti, a to nažalost uključuje romantične veze. Ako uspije kombinirati svoje strasti dame u svom životu s vlastitom potrebom za avanturama, zaista će biti vrlo sretan.

Bez obzira na to jeste li u pokretu u automobilu ili putujete na velike daljine, ovo mu je zona udobnosti, pa pazite na avanture i putovanja na koje je on razgovarao.

Nikad nisu na isti način stara mjesta sa ovim znakom, a on će vas možda uvoditi u avanturu želeći upoznati i nove ljude s vama. Ovo je zaista veliko značenje, on je vrlo ozbiljan prema vama!

U ovom se trenutku bez sumnje osjećate kao da ste zajedno, pa provjerite postoje li načini na koje pokazuje da želi s vama podijeliti svoju strast, ma što to moglo biti. Također će biti otvoren pokušati isprobati stvari koje vam se sviđaju i iskušati bilo koje aktivnosti koje vam se svide, a zajedničko obavljanje tih stvari siguran je znak da zajedno radite na vrlo ozbiljnoj vezi. Iskoristite priliku da ga pozovete na nešto važno u vašem životu kako biste zajedno započeli graditi vlastita sjećanja. Ako ste kolega slobodnog duha, on će zaista uživati ​​u tome i to će vidjeti kao znak vaše vlastite ljubavi prema njemu.

7) Reći će vam da vas voli

Ako je Strijelac zaljubljen, oni su oprezni, ali kreću se ravne linije prema konačnom cilju - reći da vas volim natrag! Ovo ravno izviđanje odlično je u odnosima, jer ne ostavljate nikakvu sumnju. Ako vam kaže da vas voli, znači. Ako može izgovoriti riječi, već je mentalno putovao ozbiljnom stazom s tobom i ozbiljan je. Također će htjeti biti ekskluzivan s vama. Baš kao što je strijelac i konj iza znaka, on ne želi biti vezan i voli biti slobodan, tako da ako čujete te tri najvažnije riječi, znat ćete da je to ozbiljna obveza od Čovjek Strijelac.

Ako im još nije rekao, ne bojte se, već se samo držite. Strijelac uzima svoje vrijeme, ali koristeći sve gore spomenute znakove - avanture, biti u svom životu, osjećati se kao. Bliski ili najbolji prijatelj bit će pokazatelji da vam ovaj trenutak neće biti životni vijek.

Ako sa svojim Strijelcem postignete ozbiljnu fazu, pred vama je prava poslastica. Strijelac je znak koji ukazuje na istinu, iskrenost i iskrenost, a kad on padne, možete biti sigurni da je to pravi vi, a ne fasada ili predstava. Istinski prihvaćanje!

Možete li vezati svog Strijelca?

Slažete li se sa svim karakteristikama muškaraca Strijelca ovdje? Što sa vašim muškarcem Strijelcem postižete napredak u svojim naporima da mu pomognete da shvati koliko ste nevjerojatni? Uostalom, bilo koji muškarac može vam biti uz bok u najboljim vremenima, ali ovaj će čovjek vjerojatno biti tamo kroz dobra i zla, a ovaj je znak jedan od najvjerojatnijih koji će vam pružiti ovu obvezu kad bude spreman do.

Kao što možete zamisliti, kad on krene u vezu, bit će vam prava poslastica kad postanete netko poseban i cijenjen u njegovom životu, ali tamo je stići sa Strijelcem vrijedno je napora!

Zašto ne biste vidjeli hoće li vaš znak odgovarati vašem čovjeku Strijelcu i čak vidjeti kako bi vaš odnos mogao izgledati u budućnosti?
Podijelite ovaj članak s nekim koga znate, koji bi volio znati kako uhvatiti čovjeka Strijelca u svom životu, voljeli bismo čuti priče o uspjehu!