SphynxRazorBritney Spears rekla da je trudna: 'Imam bebu'

Britney Spears ima toliko toga za slaviti! osim zaručivši se za svog dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija i obilježavajući kraj njezina 13-godišnjeg konzervatorskog staža , pjevačica je sada na Instagramu objavila da čeka još jedno dijete. 'Dobila sam test na trudnoću... i uhhhhh pa... imam dijete', napisala je objavu 11. travnja. (Elitni dnevnikobratila se Spearsinom timu za potvrdu njezine trudnoće, ali se nije javila na vrijeme za objavu.)

Spears je objavila fotografiju šalice čaja i cvijeća, koji je pripisan fotografkinji Andrei McClain , zajedno s dugačkim natpisom koji je uključivao objavu trudnoće i šale o njezinoj nedavnoj prehrani na odmoru. Ovo će biti treće dijete Spears, a prvo s Asgharijem. Zvijezda dijeli sinove Jaydena i Seana sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Spears je rekla da je 'izgubila toliko kilograma' da bi otišla na odmor na Maui s Asgharijem, samo da bi se vratila. 'Pomislila sam 'Bože... što mi se dogodilo s želucem???'', napisala je. 'Moj muž je rekao 'Ne, ti si glupa trudna s hranom !!!' Pa sam dobila test na trudnoću... i uhhhhh pa... rodit ću.'

“Četiri dana kasnije zatrudnjela sam još malo hrane”, nastavila je pjevačica. “Raste!!! Ako su 2 unutra ... mogao bih ga jednostavno izgubiti.”
Britney Spears objavila je na Instagramu 11. travnja da je trudna.

Tommaso Boddi/Getty Images Entertainment/Getty Images

Spears je otkrila da neće toliko izlaziti u javnost kako bi izbjegla da bude predmet fotografija paparazza. Također je otvorila svoje mentalno zdravlje tijekom prijašnjih trudnoća.


“Teško je jer sam dok sam bila trudna imala perinatalnu depresiju... Moram reći da je to apsolutno užasno...”, rekla je. “Žene tada nisu govorile o tome... neki su smatrali da je opasno ako se žena tako žali s bebom u sebi... ali sada žene pričaju o tome svaki dan... hvala Isusu, ne moramo tu bol držati suzdržanom tajna.”

Prema Nacionalnom institutu za mentalno zdravlje, perinatalna depresija je “ poremećaj raspoloženja koji može utjecati na žene tijekom trudnoće i nakon poroda ” a simptomi mogu uključivati ​​ekstremnu tugu, tjeskobu i umor.


Spears je svoju objavu završila pisanjem: “Ovaj put ću raditi jogu svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi!!!”

Zvijezdina objava dolazi manje od godinu dana otkako je dala šokantno svjedočanstvo o njenom 13-godišnjem konzervatorskom radu u lipnju 2021 . Jedno od najvećih otkrića njezina svjedočenja bilo je to Spears je rekla da je bila prisiljena ostati na kontracepciji unatoč tome što želi imati još jedno dijete.

“Htjela sam izvaditi [IUD] kako bih mogla početi pokušavati imati još jedno dijete. Ali ova takozvana ekipa me ne pušta liječniku da mi to izvadi jer ne žele da imam djecu - rekla je. “Želim se moći udati i imati dijete. Rekli su mi upravo u konzervatorskom domu da se ne mogu udati niti imati dijete.”

S Pears se na kraju zaručio za Asghari u rujnu 2021 , i tada je samo dva mjeseca kasnije u studenom proslavila kraj svog konzervatorskog staža .


Sada se čini da joj se san o proširenju obitelji konačno ostvaruje. Čestitam, Britney!